Психологічний факультет Черкаського національного університету відсвяткував випуск бакалаврів. 72 вчорашніх студентів отримали дипломи про здобуття вищої освіти. Із них 10 випускників мають дипломи з відзнакою.

Привітала випускників та вручила їм омріяний диплом проректор з освітньо-виховної та іміджевої діяльності Галина Гаврилюк:

— як писав Оскар Уайльд, не можна змінювати напрямок вітру, але завжди можна підняти вітрила, щоб досягти своєї мети. Тож досягайте мети! — побажала вона випускникам.

Теплі слова бакалаврам адресувала декан факультету Лариса Туз. Вона зазначила, що науково-педагогічні працівники факультету впевнені: психологічна наука і практика в надійних руках. Адже вони виростили справжніх професіоналів, які люблять свою справу і прагнуть успіху. Більшість випускників хочуть вдосконалювати свої знання і професійні навички під час навчання в магістратурі.

Куратори, випускники згадали чотири роки студентського життя. Воно було яскравим та різноманітним. Проводилися наукові конференції і семінари, волонтерські заходи, благодійні акції, концерти. Усі студенти впродовж навчання були ініціативними і наполегливими, чуйними і толерантними, відзначалися активною громадянською позицією і патріотизмом. Творчого підходу до організації різноманітних заходів на факультеті студентам, як завжди, не бракувало.

Серед бакалаврів-2019 — переможниця конкурсу «Студентська весна – 2019» у номінації «Вокал» Анна Лисенко та незмінна ведуча концертів, інших урочистих заходів Анна Грибук. Тетяна Грабова, Марина Крохмаль і Анна Грибук брали участь у конкурсах студентських наукових робіт і в ІІ етапі студентської наукової олімпіади, де здобули високі результати.

За чотири роки навчання, за можливість реалізуватися та знайти себе подякували студенти своїм викладачам та старшим наставникам.

Додала колориту свята концертна програма, підготовлена майбутніми психологами.

 

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького