Сьогодні ювілей відзначила Людмила Швидка — директор навчально-наукового інституту іноземних мов Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Кандидат філологічних наук, доцент, Відмінник освіти України, член Асоціації українських германістів, член ради Української спілки германістів вищої школи.

Нагороджена Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України (2000, 2003), знаком «Софія Русова». Людмила Володимирівна присвятила інституту іноземних мов ЧНУ понад 30 років свого життя.

Ювілярку привітала університетська громада. Ректор Черкаського національного університету Олександр Черевко передав їй грамоту Черкаської обласної ради. Людмила Володимирівна отримала також нагрудний знак «Почесна відзнака ректора».

За активну профспілкову роботу її відзначили грамотами й органи профспілки. А директорсько-деканський корпус університету адресував колезі теплі й щирі побажання.

Викладачі інституту високо цінують свого керівника. Від їх імені директора привітали Людмила Рудакова, Людмила Калюжна та Лариса Пашіс.

— Це не просто викладач німецької мови, вона — вчитель, наставник, друг. Людмила Володимирівна любить і знає те, чому навчає, небайдужа до тих, кого навчає, — зазначила Людмила Рудакова. — Завдяки її бажанню бачити рідний інститут справді сучасним у навчальний процес впроваджуються новітні технології, до довгочасного викладання та проведення майстер-класів залучаються кваліфіковані іноземні викладачі. Студенти її поважають, вони готові до співпраці та прагнуть не підвести. Директор інституту іноземних мов завжди знаходить час і для зустрічі з випускниками.

Побажання від студентів Людмила Швидка прийняла з особливим трепетом: «Дякую вам за можливість постійно працювати в молодому колективі!» — зазначила вона.

— Для мене сьогоднішні вітання і побажання особливо важливі. Відзнака ректора, ваші слова — це визнання від тих, хто поряд зі мною, хто мене добре знає. І це важливіше за будь-які нагороди! — подякувала Людмила Володимирівна присутнім.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького