Слухачі мовних курсів ННЦ «Інститут міжнародної освіти» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького отримують ґрунтовну підготовку з низки дисциплін.

Під час вивчення курсу «Біологія» студенти здобувають одночасно теоретичні знання й практичні навички. Наприклад, у межах модуля «Зоологія» заняття відбулося на базі Черкаського міського зоопарку.

Студенти разом із викладачами кафедри клітинної біології та методики викладання біологічних дисциплін доцентом Світланою Соколенко та доцентом Вадимом Соколенко оглянули павільйони із безхребетними, земноводними, рептиліями, птахами та ссавцями. Вони ознайомились із умовами утримання тварин у зоопарку та дізналися про біологічні особливості жителів зоопарку.

У межах заняття студенти порівняли тваринний світ України та своєї країни, а також обговорили проблеми збереження рідкісних і зникаючих видів.

Керівництво навчально-наукового центру «Інститут міжнародної освіти» висловлює подяку директору Черкаського зоопарку Євгенію Вану та завідувачу відділу «Акватераріум» Ярославу Кузьменку за всебічне сприяння у проведенні навчального процесу.

ННЦ «Інститут міжнародної освіти»