Милозвучні пісні, хореографічні композиції, слова вдячності та найщиріші привітання — так у навчально-науковому інституті педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва відсвяткували випуск бакалаврів. Цього року 188 випускників отримали дипломи про вищу освіту, 12 з них — із відзнакою.

Омріяні дипломи випускникам вручив ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко.

— Здатність людини до польоту видно й тоді, коли вона ходить по землі, — звернувся він до них ректор. — Тож літайте, цінуйте час, який ви провели у цьому навчальному закладі, цінуйте свій диплом! Бажаю вам реалізуватися в житті!

Теплі вітання і щирі побажання висловив і директор ННІ Тимофій Десятов. За його словами, інститут пишається своїм 11-м випуском. Адже серед випускників — голова студентської ради інституту, стипендіатка академічної стипендії Президента України, неодноразова учасниця міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференцій, форумів, організатор міських волонтерських акцій Анастасія Щербата («Соціальна робота»).

Олександра Тимченко («Дошкільна освіта») стажувалася в Польському гуманітарно-природничому університеті ім. Яна Длугоша
(м. Ченстохова). Вона — активістка інститутських заходів, ведуча концертів, учасниця ансамблю барабанщиць «Badabum», а також волонтерка благодійних зустрічей та челенджів.

Візитівкою інституту став вокальний ансамбль «Серця трьох», творцями якого є випускниці спеціальності «Початкова освіта» Ольга Білоха та Мар’я Бровченко. Студентки з 1 курсу стали фанатками своєї справи. Ольга поєднує творчу діяльність, навчаючись та працюючи на посаді лаборанта кафедри початкової освіти. Мар’я є старостою вокального колективу, сценаристкою культурно-дозвіллєвих заходів для студентів.

Окрасою інституту є роботи студентів спеціальності «Образотворче мистецтво». Активні учасниці майстер-класів для дітей та пленерів із живопису — випускниці Марина Буренко, Аліна Михайлова, Тетяна Черниш.

Випускники 2019 року примножували здобутки інституту. Це Андрій Коваленко (засновник театральної студії «ДівАн»), Валентина Колос (поетеса, учасниця літературної студії «BEZ NAZVY»), Анастасія Сугак (ведуча заходів, учасниця літературної студії «BEZ NAZVY»), а також Ліна Денисенко, Оксана Хоменко, Ніна Смірнова. Від імені всіх випускників Анастасія Щербата подякувала своїй alma mater. Вона також вручила ректору символічний «диплом з відзнакою» — за якісну освіту та комфортні умови, в яких вони навчалися всі чотири роки.

Студенти ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва продемонстрували всім, наскільки вони творчі й креативні. Своїми талантами вони радували друзів та гостей свята.

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького