Днями в  Черкаському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної  ради відбулася щорічна виставка  «Інноваційний пошук освітян Черкащини».

Привітали учасників заходу голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Вельбівець, ректор КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» Наталія Чепурна, заступник начальника управління — начальник відділу інклюзивної, позашкільної освіти та виховної роботи Оксана Сімушіна.

Активну участь у виставці взяв Черкаський національний університет. Проректор з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Сергій Корновенко разом із викладачами університету презентував здобутки  закладу вищої освіти та розповів про результати наукових пошуків.

Свій науковий та освітній доробок представили навчально-наукові інститути педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва, історії і філософії, української філології та соціальних комунікацій, фізичної культури, спорту і здоров’я, інформаційних та освітніх технологій. Долучилися також факультет обчислювальних та управляючих систем, кафедра військової підготовки та наукова бібліотека імені М. Максимовича.

За наполегливу організаторську діяльність з інноваційного розвитку освіти Черкащини та популяризацію інноваційної діяльності на міжнародному та всеукраїнському рівнях колектив університету нагороджено дипломом та відзнакою «Імідж освіти Черкащини».

 

Навчально-науковий центр зовнішніх і міжнародних зв’язків