Вийшов друком 43-й номер газети «Наш національний». Він присвячений Міжнародному дню студента.

На сторінках газети ректор університету Олександр Черевко привітав студентів Черкаського національного університету зі святом.

Подарунком до свята став проєкт «ЧНУ — твій упевнений старт». Студенти навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій (спеціальність «Видавничий бізнес і сучасні комунікативні технології») спільно з відділом інформації та зв’язків із громадськістю ЧНУ підготували серію нарисів про талановитих та успішних студентів ЧНУ. Герої нашого проєкту — яскраві представники студентської громади університету, а це понад 6 тисяч молодих людей, які навчаються, самовдосконалюються та прагнуть до успіху.

Прочитавши газету, ви також зможете ознайомитися зі складом новообраної студентської ради Черкаського національного, а ще — прочитати історії успіху колишніх представників студентського самоврядування. Тематичний блок газети, присвячений попереднім поколінням студрадівців, має назву — «Студрада — шлях до успіху». Вони розповіли в університетській газеті, чим жили в університетські роки, які проблеми вирішували, чого досягли нині і що їм дала участь в органах студентського самоврядування. 

Зі свіжим випуском газети можна ознайомитися ТУТ.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького