Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького та громадська організація «Федерація "Кіберспорт України "» підписали Меморандум про співпрацю.

Зустріч ректора ЧНУ Олександра Черевка та виконавчого директора «Федерації "Кіберспорт України"» Едуарда Анохіна відбулася у межах підготовки до Всеукраїнського кіберспортивного турніру серед студентів України UKRAINIAN UNIVERSITY OPEN 2019 WINTER CUP.

Онлайн-етап турніру з двох дисциплін — Dota 2, CS: GO — вже розпочався, а фінальні змагання пройдуть на базі ЧНУ за підтримки Спортивної Студентської Спілки України.

— Кіберспорт — це спорт нового покоління. І Спортивна Студентська Спілка України, і її відокремлений підрозділ на Черкащині, підтримуємо студентів у їхніх ініціативах та захопленнях. Тому ми забезпечимо проведення фіналу турніру на належному рівні та сприятимемо членам «Федерації "Кіберспорт України"» на всіх етапах турніру, — зазначив ректор Олександр Черевко.

Нагадаємо, під час Всеукраїнського кіберспортивного змагання серед закладів вищої освіти України University Master Cup 2019University Master Cup 2019 студенти ЧНУ із-поміж 135 учасників потрапили до ТОП-10 кращих гравців.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького