Благодійні концерти та презентацію своєї alma mater провели студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького на Звенигородщині.

Молодь співала та танцювала для жителів сіл Попівка та Кобиляки. Концерти зібрали повні зали місцевих будинків культури. Зустріли молодих людей надзвичайно щиро і тепло. Артистів, які дарували глядачам українську пісню, молодечий запал і талант, зустрічали оплесками. Їм підспівували та підтанцьовували глядачі.

«Шалена енергія, позитив, море квітів, аплодисментів та посмішок — все це ми отримали від вдячних місцевих жителів, а вигуки «На біс!» миттю проганяли втому та вмикали нове дихання знову і знову! Дякуємо за гостинність, активність та повагу до нашої творчості!

Щира вдячність ректору Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександру Черевку, проректору з освітньо-виховної та іміджевої діяльності Галині Гаврилюк та народній артистці України Лідії Зайнчківській за сприяння у підготовці концертної програми, підтримку творчої молоді університету!» — ділиться враженнями учасниця гурту «Мелодія» Ольга Білоха.

БІЛЬШЕ ФОТО

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького