Першокурсниця-магістрантка спеціальності «Середня освіта (Мова і література (німецька))» Оксана Мураховська та магістрантки-випускниці 2020 року спеціальностей «Середня освіта (Мова і література (німецька))» Анна Білоус і Крістіна Попова успішно склали сесію в межах програми «Подвійний диплом».

З 28 січня до 7 лютого студентки відвідували заняття Вищої Школи Лінгвістичної (Wyższa Szkoła Lingwistyczna) у місті Ченстохова, Польща.

— Навчання у європейському ЗВО надає нові можливості для саморозвитку, — зазначили майбутні фахівці.

Здобуваючи спеціальність «Бізнес-німецька», магістранти опанували новими знаннями з економіки, антропології, сфери ринку праці, бізнес-комунікації, а також німецької, англійської та польської мов.

Ступінь магістра, отриманий у Вищій Школі Лінгвістичній, визнається на території ЄС, а участь у програмі «Подвійний диплом» надає статус студента європейського ЗВО та відкриває унікальні можливості брати участь у програмах і стипендіях для студентів ЄС.

Магістранти вдячні Черкаському національному університету імені Богдана Хмельницького та ННІ іноземних мов за новий досвід і можливість отримати диплом європейського зразка.

Викладачі кафедри німецької філології пишаються своїми студентками і бажають успіхів!

 

ННІ іноземних мов