Велика родина бакалаврів — випускників економічних та юридичних спеціальностей відсвяткувала випуск. 167 студент став кваліфікованим фахівцем. 14 із них отримали дипломи з відзнакою.

Привітав і вручив дипломи ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко.

— Вітаю вам із отриманням документа, з яким ви сміливо можете вирушати в життя! — звернувся він до випускників. — Позаду у вас тисячі навчальних годин, заліків та іспитів. Своїми здобутками та працею ви прославляли університет, збагачували його.

І дійсно, рік був багатий на здобутки випускників. Анастасія Мазур отримала диплом ІІІ ступеня за підсумками Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Артем Чекаленко та Альбіна Городнічук — переможці регіональних змагань із правничого брейн-рингу, члени ГО «Асоціація правників України».

Аліна Гурин — староста групи, член Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Черкаській області.

Владислав Канак — член ГО «Асоціація правників України», організатор правничих шкіл та майстер-класів на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, займається науковою роботою, має низку наукових статей та публікацій.

Активними учасниками наукових, молодіжних та благодійних заходів ННІ та ЧНУ є також Вікторія Салтикова, В’ячеслав Міхаленко, Іван Шарий, Олександра Гришеніна, Яна Снісаревська, Аліна Ворсул та Дар’я Станішевська.

Їх привітала завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Станіслава Пасєка.

За яскраве студентське життя викладачам подякували студенти інституту. Приємним дарунком для гостей стала концертна програма, підготовлена випускниками.

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького