Студент-другокурсник Максим Попов та магістранти: першокурсниця Анна Жембровська, другокурсник Володимир Порпленко ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького взяли участь у ХVIIІ Всеукраїнському студентському турнірі з історії. Змагання відбулися в Київському університеті імені Бориса Грінченка. 
В інтелектуальних змаганнях взяли участь 126 студентів у складі 42 команд з 19 областей України.
На урочистому відкритті турніру з вітальними словами до учасників заходу звернулися Віктор Огнев'юк — ректор Київського університету імені Бориса Грінченка, доктор філософських наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України; Олександр Давлєтов — голова журі VIІI Всеукраїнського турніру з історії, професор кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин Запорізького національного університету, кандидат історичних наук, професор; Ольга Мусіяченко — голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Київського університету імені Бориса Грінченка; Оксана Салата — завідувач кафедри історії України, історико-філософського факультету Київського університету імені Бориса Грінченка, доктор історичних наук, професор. 
За результатами фінальної гри турніру було визначено переможців. У першій лізі серед студентів, які навчаються за спеціальністю «Історія та археологія» в ННІ міжнародних відносин, історії та філософії, команда від ЧНУ посіла почесне четверте місце.
Вітаємо учасників турніру і бажаємо подальших успіхів!
 
 
 
ННІ міжнародних відносин, історії та філософії