Відсьогодні у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького стартувало подання електронних заяв для вступу за освітнім ступенем «Бакалавр».

 Майбутні екологи, фізики, математики, педагоги, психологи уже подають заяви, визначаючись із пріоритетами.

— Цього року абітурієнти можуть подати 7 заяв, обравши 4 спеціальності, — коментує відповідальний секретар приймальної комісії Людмила Смалиус.

Про вступну кампанію 2019 році у Черкаському національному розповідає ректор Олександр Черевко:

— Приймальна комісія Черкаського національного розпочала активну роботу. Для комфорту і зручності наших абітурієнтів і їхніх батьків на базі університету створені консультаційний центр й умови для реєстрації електронних кабінетів, подачі заяв.

Аналіз звернень і запитів вступників показав, що найбільшою популярністю користуються якраз ті спеціальності, які потрібні державі: педагогічні, інженерні та юридичні. Попит мають і нові спеціальності нашого університету — агрономія та медицина.

Випускник черкаської школи Денис один із перших, хто сьогодні подав електронні документи. Пріоритетною для нього є спеціальність «Фізична культура і спорт».

—Я з дитинства займаюся спортом. Маю розряд майстра спорту зі спортивної гімнастики. Документи подав до Черкаського національного університету, оскільки хочу навчатися тут і здобути омріяну професію.

Вступники, які вже мають вищу освіту чи є пільговиками, подають заяви у паперовій формі.

Випускниця навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Марія принесла документи для вступу на магістратуру. Дівчина планує продовжити навчання за спеціальністю «Дошкільна освіта».

— Мені подобається навчитися і подобаються умови для здобуття освіти. Попереду ще вступні іспити, але думаю, що все складу і першого вересня прийду в ЧНУ студенткою магістратури.

Нагадуємо, що проконсультуватися з питань вступу можна за телефонами:  (067) 83 09 612, (063) 80 32 971, (0472) 50 25 27.

Детальніше про умови вступу можете прочитати ТУТ.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького