Діти викладачів і співробітників Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького завітали на традиційну спортивну розвагу — змагання «Веселі старти».

«Веселі старти» для дітлахів уже 18 років поспіль організовують профспілка університету та кафедра теорії і методики фізичного виховання та спортивних ігор навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та здоров’я.

Учасників змагань привітав ректор університету, голова відокремленого підрозділу Спортивної студентської спілки України Олександр Черевко.

— Такі спортивні заходи завжди проходять весело й креативно. Вони приносять всім — і учасникам, і вболівальникам — задоволення. Приємно, що добрі традиції у Черкаському національному підтримуються і примножуються. Вдалих змагань, приємних емоцій та успіхів! — звернувся до всіх, хто прийшов на захід, Олександр Володимирович.

Отримувати насолоду від змагань закликав учасників голова профспілки ЧНУ Анатолій Стеценко:

— Кожного разу ми намагаємося змінювати формат нашого заходу, наповнювати його «родзинками». Найбільша вдячність для нас — це емоції дітей та їхніх батьків.

Цього року веселі старти зібрали більше 50 учасників. Гасло «Веселих стартів 2019 року» — «Вище, швидше, сильніше!».

За перемогу змагалися три команди — «Левенята», «Зайченята», «Слоненята». На них чекали різноманітні завдання — від спортивних до інтелектуальних. Групою підтримки для дітлахів були їхні батьки.

Тетяна Коваль, доцент кафедри державно-правових дисциплін, вболівала за семирічного сина.

— Ми вже втретє беремо участь у цих змаганнях. Син завжди з нетерпінням чекає на «Веселі старти». Тут його знайомі, друзі. Для нього це хороша нагода весело й енергійно провести день, — розповіла Тетяна Владиславівна.

«Веселі старти» — це можливість і для студентів повернутися в дитинство. Вони — організатори змагань, але щиро вболівали за своїх маленьких підопічних. Враженнями ділиться студент 1 курсу ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я Гліб Шунько:

—   Мені сподобалося. Було драйвово і весело. Я отримав безліч приємних емоцій від роботи з дітлахами. Приємно, що моя команда «Левенята» перемогла.

Та не лише іграми запам’ятався цей день учасникам. Розважали дітей студенти — члени профспілки університету. Вони стали аніматорами та дарували дітлахам веселі емоції. На завершення відбулося нагородження, під час якого всі учасники отримали подарунки.

Згадати, як проходили «Веселі старти», та переглянути більше фото можна ТУТ

 БІЛЬШЕ ФОТО

Автор: Софія Пастушенко, студентка ННІ УФСК

Фото: Дарина Бухенська, студентка ННІ УФСК, Руслан Пархоменко, студент ННІ ІНФОТЕХ, заступник голови профспілкового комітету у справах студентства