У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулися перші випуски магістрів 2023.

Сьогодні 870 студентів, які успішно склали останню сесію, отримують дипломи магістрів. Це випускники ННІ економіки і права, ННІ природничих наук та психологічного факультету. Дипломи їм вручили ректор Олександр Черевко, проректор з наукової та інноваційної діяльності Олександр Спрягайло, директори інститутів та декани факультетів. Вітали викладачі, рідні та друзі, майбутні роботодавці.

Та передовсім подякували захисникам України, завдяки яким мали змогу працювати і навчатися. Вшанували тих, хто загинув за Україну. 679-й день український народ мужньо боронить рідну землю, втрачаючи своїх кращих синів і доньок. На фронтах російсько-української війни загинули 25 студентів і випускників Черкаського національного університету.

Ректор Олександр Черевко зазначив: 

— Традиційно у ці новорічні дні розпочалися випускні у наших магістрів. Це для будь-якого начального закладу своєрідний фініш і результат діяльності. Наш результат хороший, випускаємо 870 магістрів усіх спеціальностей. Фахівців, яких нині Україна дуже потребує. Переконаний, що свого часу молоді люди і їхні батьки зробили правильний вибір, обравши Черкаський національний університет. Бажаю і надалі робити правильні кроки.

Щиро вдячні тим, завдяки кому ми можемо вчитися і працювати — нашим захисникам. Разом із нашими студентами постійно  допомагаємо ЗСУ:  зібрали уже близько 2,5 мільйона гривень на потреби військовослужбовців – наших працівників, студентів і випускників.

Реалії життя такі, що нині 31 наш студент перебуває на фронті, складаючи іспити в окопах або під час нетривалого перепочинку. Так, мав за честь вручити диплом магістра спеціальності «Менеджмент організацій майору ССО ЗСУ Богдану Кривошеєву.

Дякую своєму колективу, бо за магістерськими дипломами стоїть велика робота викладачів, директорів і працівників, усіх, хто забезпечував освітній процес.

Бажаю всім успіхів, віри в себе, віри в нашу державу. Слава нашому університету! Слава нашим студентам! Слава ЗСУ! Слава Україні!

Учорашні магістранти говорили прощальні слова вдячності своїй alma mater.

А «Фабрика музичного мистецтва "Voices"» привітала всіх присутніх музичними дарунками: виконали композиції «Українське сонце зійшло» та «Козацькому роду».

 

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Фото: Олександра Гончаренко, 2-PR, Анастасія Пригодюк, 1-PR, Аріана Грищенко, 2-Ж, Ірина Березенко, 2-PR, студенти ННІ української філології та соціальних комунікацій

Детальніше пропонуємо переглянути у сюжеті від ТРК «Ільдана»: