У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького триває турнір з мініфутболу «Весняний кубок ЧНУ — ЛНЗ».
У п’ятницю відбулася остання гра цього тижня, але не фінальна, адже два ігрових дні на наступному тижні.

Студентська спільнота дуже гарно сприйняла турнір, про що свідчить нейймовірна атмосфера на полі, коли вболівальники з плакатами приходять підтримати своїх друзів та однокурсників. Студенти з різних факультетів змагаються також і проти футбольної команди LNZ.

Цього разу грали студенти навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій проти «Збірної світу». З рахунком 11:0 перемогла «Збірна світу».

Навчально-науковий інститут економіки і права також намагається показувати хороші результати та викладається на повну. З перших хвилин матчу «Збірна світу» показала хороші результати та досягнення. Команда вже перемогла торік, тож вболівальники з нетерпінням чекають фіналу.

— Хочеться подякувати всім хто був присутній цього тижня на грі. Футболістам, вболівальникам, завдяки, яким ми маємо цю шалену атмосферу та драйв. Так ми показуємо, що Черкаський національний університет є спортивною родиною. Це чудово, що студентство має можливість проводити весняні турніри. Ніколи не забуваємо, завдяки комуце можливо, дякуємо нашим захисникам та захисницям, які боронять Україну, — каже першокурсниця Віолетта Костенко, яка вболіває за своїх.

Календар ігор та турнірну таблицю «Весняного кубку ЧНУ — ЛНЗ» можна переглянути тут.

 

Вікторія Чаплюк, студентка 1 курсу спеціальності «Журналістика» ННІ української філології та соціальних комунікацій
Фото: Віолетта Костенко, Вікторія Чаплюк, студентки 1 курсу с пеціальності «Журналістика» ННІ української філології та соціальних комунікацій