Погодні умови не завадили футбольним командам Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, які беруть участь у «Весняному кубку ЧНУ — ЛНЗ», провести четвертий змагальний день.

У першій грі «Левова сталь» грала проти «УФСК». Був дуже напружений поєдинок між командами, але все ж останнім вдалося взяти першість. «УФСК» здолали захист супротивника й перемогли із рахунком 2:1. Зі сторони «УФСК» голи забили Антон Кравченко та Максим Галаган, а єдиний гол для «Левова сталь» здобув Назар Третяк.

У другій грі «ПАН» боровся з командою «Левова сталь». Гравці команди «ПАН» вийшли максимально зарядженими на перемогу. Проте «Левова сталь» не збиралась здаватись після невдачі у першому матчі і цю гру вони закінчили 2:2. Серед «левів» голи забили Максим Горбенко та Артем Кравченко; серед «панів» — Артем Поліщук та Назар Амосов.

У третьому матчі «Збірна світу» грали проти «ПАН». «Збірна світу» з легкістю обіграли опонентів із рахунком 8:2. Голи в цьому матчі належать Максиму Лесичу(2), Олександру Пантелею (2), Віталію Власенку (2), Богдану Вініченку, Вадиму Актавіну, у противників — Артему Поліщуку, Назару Амосову.

У четвертому матчі зіткнулись «Buvette» та «Fotius Gang». Гра була довгою та дуже емоційною. Загалом вона закінчилась з рахунком 5:2 на користь «Buvette», завдяки старанності разючим результатам гравця команди Ярослава Мацюка з 4 голами і його співкомандника Валентина Почтового. Проти них зіграли два голи від Андрія Ткачука.

У п’ятому матчі грали «Воля» та «Buvette». Попри другу гру підряд команда «Buvette» невтомно виборювала перемогу проти нових супротивників. Цього разу матч закінчився з результатом 1:6, але, слід зазначити, що цього разу на полі показали себе інші гравці. Крім Ярослава Мацюка, голи здобули Іван Соломка (2), Богдан Чиж (2), Петро Демченко і лише Роман Микитенко з команди противників зміг забити гол.

У шостому та останньому матчі «Fotius Gang» зійшлись проти «Економ класу». Гра була доволі напружена. Обидві команди йшли нога в ногу. Урешті-решт «Fotius Gang» здолала опонентів із рахунком 2:1. Заслуги можна приписати гравцям Руслану Гусаку, а для «Економ класу» — Денису Потужному.

Ось так пройшов 4 день наших змагань за весняний кубок. Наступного тижня команди з групи А і Б будуть боротися за титул чемпіона у плейоф. Щоб побачити цей шквал емоцій на власні очі та зарядитися позитивом на весь день, підходьте уболівати за улюблені команди до 3 корпусу Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького на спортивний майданчик.

Софія Шиян, студентка 1-PR курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій

Фото: Діана Білан, студентка 1-PR курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького