Нещодавно у межах проєкту відповідальний секретар відділення НОК України в Черкаській області Іван Урста завітав до Черкаського національного, щоб поспілкуватися зі студентами магістратури ННІ фізичної культури спорту і здоров'я.

Одним із напрямів Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та молоді #OlympicLab є «Основи бізнесу та кар’єри». Його мета – ознайомити дітей та молодь з напрямами діяльності різних організацій та підприємств, а також можливостями для професійного розвитку.

Темою заходу стала «Діяльність НОК України та регіональних відділень, співпраця с суб'єктами олімпійського руху». Долучилася до зустрічі та обговорення кандидат наук з фізичного виховання та спорту Людмила Фролова.

Іван Урста розповів студентам про організацію роботи регіональних відділень НОК, повноваження, обов’язки та завдання їх представників. Представив цікаві проєкти олімпійського осередку Черкащини та важливість спільної діяльності з різними організаціями, установами, спортивними школами, навчальними закладами, підприємствами тощо. Це дозволяє охоплювати велику кількість учасників заходів, зацікавлювати олімпійським рухом, залучати нових людей та ідеї.

Активних учасників спілкування Іван Урста відзначив олімпійськими подарунками, а бібліотеці закладу вручив комплект олімпійської літератури.

Джерело: відділення НОК України в Черкаській області