Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького вважає своїм першочерговим завдянням допомогу фронту. І найкращою винагородою для університетської спільноти є вдячність військових.

Так, випускнику ЧНУ Тимофію Легоняку було передано 80 тисяч гривень на дрон для підрозділу, в якому він проходить військову службу.

Вояки вже придбали необхідні речі і прислали фотозвіт. Він розміщений на сторінці у Фейсбуку батька Тимофія — директора Національного природного парку «Холодний Яр»
Богдана Легоняка.

«Шановні студенти, працівники, викладачі та керівники Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького! Бійці підрозділу, в якому воює Тимофій Легоняк, ваш випускник, щиро дякують за постійну турботу і допомогу, за ваше чуйне серце і доброту. Цього разу ми отримали дуже необхідні речі, які допоможуть нам ефективніше вести бої і нищити ворога. Низький уклін вам, здоров'я, наснаги та Божого благословіння. Разом до Перемоги! Слава Україні!» — зазначає Богдан Васильович.

Студенти та викладачі факультету обчислювальної техніки, інтелектуальних та управляючих систем допомагали фронту, використовуючи свої професійні знання.

За активну громадянську позицію, щире серце, патріотизм та сприяння обороноздатності 4 бригади оперативного призначення Національної гвардії України ім. Героя України Сергія Михальчука командир військової частини 3018 Національної гвардії нагородив волонтерів подякою.

Надійний тил — ефективний фронт, — переконані вояки. 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького